Δικαστική «βεντέτα» με φόντο ξενοδοχεία και την πολεοδομία της Καλαμάτας

5 Απριλίου 2021

Εξόχως σοβαρή φαίνεται ότι είναι υπόθεση που αφορά δικαστική διένεξη επιχειρηματία της Καλαμάτας με υπάλληλο του Δήμου. Η εκκρεμούσα έρευνα στην Εισαγγελία, τα εξώδικα και οι καταγγελίες.

Σοβαρές παραμέτρους φαίνεται ότι έχει η υπόθεση που αφορά τη δικαστική διένεξη επιχειρηματία του τουριστικού κλάδου της Καλαμάτας με υπάλληλο του Δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά του συγκεκριμένου υπαλλήλου εκκρεμεί έρευνα για σοβαρή ποινική υπόθεση στην Εισαγγελία Καλαμάτας, στην οποία, μεταξύ άλλων, έχει κληθεί να καταθέσει και ο εν λόγω επιχειρηματίας.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα εξώδικα που έχει δεχθεί ο υπάλληλος αφορούν καταγγελίες για χειραγώγηση αποφάσεων σχετικές με την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση, σύμφωνα με όσους γνωρίζουν την εξέλιξή της, έχει λάβει χαρακτηριστικά «προσωπικής βεντέτας».

Η συγκεκριμένη διένεξη αφορά το δήμο της Καλαμάτας, ο οποίος από τη μια πρέπει πρέπει να υποστηρίζει τις επιχειρήσεις που δίνουν δουλειά και ζωή στην τοπική κοινωνία,  υπό την αίρεση πάντοτε της νομιμότητάς τους, αλλά και συγχρόνως να ελέγχει με αντικειμενικότητα και σοβαρότητα τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δύο σημαντικές υποθέσεις φοροδιαφυγής αποκάλυψε το ΣΔΟΕ τον Μάρτιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το ζεστό χρήμα, οι κουμπάροι, η Βάσια Τριφύλλη, το σούσι και ο Αλενατόρε

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης