Στα μουλωχτά η …συνεννόηση του Περικλή Μαντά για την ελιά Καλαμάτας!

/

Κατόπιν συνεννόησης δεν συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση του Περικλή Μαντά για την ΠΟΠ Ελιάς Καλαμάτας. Από την Παρασκευή είχε γίνει η κρυφή συνεννόηση του βουλευτή Μεσσηνίας με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει το παρασκήνιο που συνοδεύει την αναβολή της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Περικλή Μαντά, που ήταν προγραμματισμένο να απαντηθεί σήμερα στο Κοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα, η απόσυρση της ερώτησης του κ. Μαντά είχε συμφωνηθεί από την Παρασκευή (!), όπως προκύπτει από σχετικό ενημερωτικό σημείωμα.

Μάλιστα, στο εν λόγω σημείωμα σημειώνεται ότι η επίκαιρη ερώτηση δεν θα συζητηθεί «κατόπιν συνεννόησης», αναφορά που θέτει μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα.

Σημειώνεται ότι η επίκαιρη ερώτηση του κ. Μαντά αρχικά ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί τη Δευτέρα, όπως προκύπτει από το σχετικό Δελτίο Επίκαιρων Ερωτήσεων της Βουλής:

Η ανακοίνωση της αναβολής της συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης του κ. Μαντά:

Τα ερωτήματα

Πλέον, ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Περικλής Μαντάς, είναι υποχρεωμένος, αν θέλει να είναι αξιόπιστος, να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα:

Ισχύει ότι ήταν γνωστό από την Παρασκευή ότι δεν θα συζητηθεί η επίκαιρη ερώτηση;

Τί περιεχόμενο έχει η συνεννόηση που έκανε με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης;

Θα επιμείνει στην επίκαιρη ερώτηση που έχει καταθέσει ή την απέσυρε;

Η επίκαιρη ερώτηση του κ. Μαντά που δεν συζητήθηκε:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Περισσότερα από 22.000 εμβόλια έχουν γίνει στη Μεσσηνία – Αναλυτικά στοιχεία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χρηστίδης: Με μπαλώματα η κυβέρνηση τρέχει πίσω από τις εξελίξεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.