Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Ένωση Μεσσηνίας: Αίτημα για πτώχευση και μηνύσεις

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν, πλέον, οι εξελίξεις που αφορούν την Ένωση Μεσσηνίας. Σήμερα κατατέθηκε αίτημα για κήρυξή της σε πτώχευση και μήνυση κατά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου εταιρείας, στην οποία κύριος μέτοχος είναι η Ένωση.

Σημαντικές εξελίξεις στο ζήτημα της δικαστικής διαμάχης πιστωτών με την Ένωση Μεσσηνίας σημειώθηκαν σήμερα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του messiniapress, σήμερα κατατέθηκε αίτηση για αυτεπάγγελτες ενέργειες του Εισαγγελέα, προκειμένου να κηρυχθεί η Ένωση Μεσσηνίας σε πτώχευση.

Η εν λόγω εξέλιξη εντάσσεται στο πλαίσιο πλαίσιο παρέμβασης του Εισαγγελέα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα δημοσιεύματα που αφορούν τη δικαστική διαμάχη των δύο πλευρών.

Σημειώνεται ότι η πιο πάνω εξέλιξη προσθέτει νομικές δυνατότητες στην πλευρά των πιστωτών της Ένωσης στην προσπάθεια που κάνουν, προκειμένου να διεκδικήσουν τα οφειλόμενά τους.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα κατατέθηκε και μήνυση εναντίον των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας (agroten) για απόκρυψη κατασχεμένου αντικειμένου. Υπενθυμίζεται ότι βασικός μέτοχος της Agroten είναι η Ένωση Μεσσηνίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ