Στη Μεσσηνία 12.000 self tests – Ξεκινά η διανομή στα φαρμακεία του Νομού

/

Από το μεσημέρι της Τετάρτης ξεκινά η διανομή των self tests στα Φαρμακεία της Μεσσηνίας, προκειμένου από αύριο το πρωί τα 160 φαρμακεία του Νομού να ξεκινήσουν τη χορήγηση σε μαθητές λυκείου και εκπαιδευτικούς.

12.000 self tests αντιστοιχούν στα φαρμακεία της Μεσσηνίας, καθώς κάθε ένα από τα 160 του Νομού θα προμηθευτεί από 75, στο πλαίσιο της πρώτης προμήθειας.

Μιλώντας στο messiniapress ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας, Σωτήρης Αργυρόπουλος, σημείωσε ότι τα τεστ έχουν ήδη φτάσει στις φαρμακαποθήκες της Μεσσηνίας και από το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένεται να ξεκινήσει η προμήθεια των φαρμακείων του Νομού.

Ο κ. Αργυρόπουλος σημείωσε ότι από αύριο το πρωί και τα 160 φαρμακεία του Νομού θα έχουν στη διάθεσή τους τα tests που αναλογούν σε κάθε ένα, προκειμένου να ξεκινήσει η προμήθεια στους δικαιούχους.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτη φάση τα test θα δοθούν σε μαθητές λυκείου και εκπαιδευτικούς, ενώ από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει η διανομή και στον υπόλοιπο πληθυσμό.

Διάβασε και αυτό: Ανοίγει η πλατφόρμα για την χορήγηση των self tests σε μαθητές Λυκείου και εκπαιδευτικούς

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βρούτσης: Ο Φουρθιώτης υπολογίζεται ότι απέσπασε 200.000 ευρώ!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σοκ στην Κυπαρισσία: Πυροβολισμοί σε κατάστημα – Νεκρός ένας 39χρονος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ