Σε εξέλιξη έργα κατασκευής νέων πεζοδρομίων στην πόλη της Μεσσήνης

Συνεχίζονται οι εργασίες διαμόρφωσης πεζοδρομίων στην πόλη της Μεσσήνης, στο πλαίσιο της προσπάθειας βελτίωσης της καθημερινότητας.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, παρουσία των αντιδημάρχων Δημήτρη Γαλιάτσου και Δημήτρη Καλοφωλιά, επέβλεψε τα συγκεκριμένα έργα, που αφορούν διαμόρφωση νέων πεζοδρομίων στη διασταύρωση των οδών Δαρειώτου και Αγίου Ιωάννου και της οδού Παπανδρέου από Σωτήρη Πατατζή έως τη διασταύρωση με την Αριστομένους, σε συνολικό μήκος περίπου 750 μέτρων. Οι προαναφερόμενοι δρόμοι, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, στερούνταν μέχρι τώρα αυτών των απαραίτητων υποδομών και με τις εργασίες γίνονται πιο χρηστικοί και ασφαλείς για τους πολίτες.

«Οι παρεμβάσεις έχουν διττό χαρακτήρα. Αφενός θα προσφέρουν ασφαλή μετακίνηση και άνετη πρόσβαση των πολιτών και αφετέρου η καθαριότητα και η περιβαλλοντική αναβάθμιση της πόλης, θα βελτιώσουν τη συνολική εικόνα της. Ο πολιτισμός της καθημερινότητας γίνεται πράξη με μικρές υποδομές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολιτών», σημείωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ