Καλαμάτα: Συγκέντρωση του συνδικάτου επισιτισμού και τουρισμού

10 Απριλίου 2021

Συγκέντρωση στη πλατεία της Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Επισιτισμού, Τουρισμού και Συναφών Επαγγελμάτων νομού Μεσσηνίας.

Τη συγκέντρωση στήριξε το Συνδικάτο οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Ν.Μεσσηνίας, το συνδικάτο υπαλλήλων στον ιδιωτικό τομέα του Ν.Μεσσηνίας, το σωματείο εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Μεσσηνίας και ο Σύλλογος Γυναικών της ΟΓΕ. Επίσης στη συγκέντρωση συμμετείχε και η ομάδα των διπλωματούχων Ξεναγών Ν. Μεσσηνίας και Λακωνίας. 

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, πρόεδρος του συνδικάτου υπαλλήλων στον ιδιωτικό τομέα του Ν.Μεσσηνίας  και ο Παναγιώτης Καράμπελας, πρόεδρος του Συνδικάτου οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Ν.Μεσσηνίας . Κεντρική ομιλήτρια ήταν Κωνσταντίνα Κωνσταντίνα πρόεδρος του συνδικάτου επισιτισμού.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Βασιλόπουλος άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» στο δήμο Καλαμάτας – Το παρασκήνιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων (10/4)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης