Χειρουργήθηκε ο Σιμόες

Στο χειρουργικό τραπέζι ξάπλωσε σήμερα ο Αντρέ Σιμόες, για να αποκατασταθεί το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο. Η επέμβαση έγινε στο Ιατρικό Κέντρο από το Λάκη Νικολάου και η επιστροφή του στην ενεργό δράση θα γίνει την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό που αντιμετωπίζει στην καριέρα του ο Πορτογάλος κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει τις λιγότερες συμμετοχές (26 σε όλες τις διοργανώσεις) στα δέκα χρόνια επαγγελματικής καριέρας. Το γεγονός ότι μέχρι τα 31 του ήταν «άφθαρτος» σημαίνει ότι θα επιστρέψει στην ίδια εξαιρετική κατάσταση, στην οποία βρισκόταν έως τον Φεβρουάριο του 2021.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«O αρχηγός της ομάδας μας, Αντρέ Σιμόες, υποβλήθηκε με απόλυτη επιτυχία σήμερα το πρωί σε αρθροσκοπική επέμβαση στον χόνδρο του αστραγάλου του δεξιού του ποδιού από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ευχές από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στον Πορτογάλο μέσο της ομάδας μας για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους!

Σιδερένιος, capitano!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ