Καραγιάννης: Προσωρινός ανάδοχος εντός του 2021 για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος

Το μεγαλύτερο πακέτο έργων δημοσίων υποδομών των τελευταίων δεκαετιών ύψους 13,5 δισ ευρώ έχει σχεδιαστεί και θα υλοποιηθεί από το υπουργείο Υποδομών, τονίζει ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ.

Ο κ Καραγιάννης παρουσιάζει όλο το πρόγραμμα των έργων σε ολόκληρη τη χώρα με τα χρονοδιαγράμματα τους, υπογραμμίζοντας ότι θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για την επαναφορά της χώρας σε θετικό ρυθμό ανάπτυξης.

Εκτός από τα τέσσερα μεγάλα έργα εθνικής εμβέλειας: Την Γραμμή 4 του Μετρό της Αθήνας, τον ΒΟΑΚ, το βόρειο τμήμα του Ε 65 και την Ζεύξη Περάματος – Σαλαμίνας ο κ. Καραγιάννης αναφέρεται και στα υπόλοιπα έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης .

Όπως τονίζει «Προχωρούν οι μελέτες για την επέκταση της Αττικής Οδού» ενώ με την «Επέκταση του Προαστιακού αναβαθμίζουμε τη Δυτική Αττική».

Μιλώντας για τα έργα, που θα πραγματοποιηθούν με τη μέθοδο της ΣΔΙΤ, ο κ. Καραγιάννης αναφέρθηκε στον οδικό άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη σημειώνοντας ότι βρίσκεται ήδη σε διαγωνιστική διαδικασία και αναμένεται να έχουμε προσωρινό ανάδοχο εντός του 2021.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ