Η πρόβλεψη του καιρού: 30αρια και την Τρίτη στη Μεσσηνία

Την Τρίτη του Πάσχα 4 Μαΐου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις. Αυξημένες κατά περιόδους θα είναι οι νεφώσεις στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες. Σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στα νότια τμήματα της χώρας και στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 26 βαθμούς, στην Ήπειρο από 7 έως 27, στη Θεσσαλία από 9 έως 28 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 30, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 27 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 12 έως 28 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στο Καστελλόριζο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 31 και 32-33 βαθμούς αντίστοιχα.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε ολόκληρη τη χώρα από βόρειες έως βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις που μόνο στο Νότιο Αιγαίο θα αγγίξουν πρόσκαιρα τα 6 μποφόρ.

Υψηλές θερμοκρασίες σε Καλαμάτα και Μεσσήνη

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του meteo.gr υψηλές θερμοκρασίες θα σημειωθούν στην Καλαμάτα και τη Μεσσήνη, καθώς το θερμόμετρο αναμένεται να ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Στις υπόλοιπες περιοχές της Μεσσηνίας η υψηλότερες θερμοκρασίες αναμένεται να είναι χαμηλότερες και θα κυμανθούν από 23 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ