«Μουδιασμένο» το άνοιγμα της εστίασης στην πόλη της Καλαμάτας

/

Άνοιξαν και στη Μεσσηνία τα καφέ και τα εστιατόρια. Μικρότερη από το αναμενόμενο η κίνηση. Τι λένε οι επαγγελματίες της Καλαμάτας. Όλα τα μέτρα που ισχύουν.

«Μουδιασμένο» ήταν το άνοιγμα των καταστημάτων της εστίασης στην Καλαμάτα τις πρώτες ώρες, καθώς η κίνηση ήταν μικρότερη του αναμενομένου. Ωστόσο, η κίνηση στα καταστήματα αναμένεται να είναι καλύτερη τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας, ενώ αναμένεται να υπάρξει σχετική κανονικότητα από την Τετάρτη, οπότε και η αγορά θα λειτουργήσει πλήρως.

Οι επαγγελματίες

Η «μουδιασμένη» πρεμιέρα των καταστημάτων της εστίασης της Καλαμάτας, πάντως, φαίνεται να μην στερεί την αισιοδοξία στους επαγγελματίες , καθώς ελπίζουν ότι το σημερινό άνοιγμα των καταστημάτων θα σηματοδοτήσει το τέλος της 6μηνης ταλαιπωρίας του κλάδου.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής της Καλαμάτας:

«Ο Σύλλογος καταστημάτων εστίασης και αναψυχής Καλαμάτας (Σ.Κ.Ε.Α.Κ.) εύχεται σε όλους τους συναδέλφους ανεξαιρέτως καλό άνοιγμα των επιχειρήσεων τους!

Ας είναι σήμερα το τέλος της ταλαιπωρίας του κλάδου και η αρχή μια νέας κανονικότητας!

Μας έλειψαν όλα μα πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι!

Είμαστε χαρούμενοι για όλα αυτά που θα ξαναζήσουμε μέσα στα μαγαζιά μας γιατί η εστίαση είναι πολιτισμός και κοινωνικότητα ! Μας έλειψαν όλα οι χαρές, οι λύπες ,οι εντάσεις, οι φωνές, οι έπαινοι, τα παράπονα. Όλα μα όλα, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας αυτή είναι η ζωή μας!

ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΦΤΕΡΙΑ

Καλη αρχή!».

Όλα τα μέτρα για την εστίαση

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στα ύψη ο υδράργυρος – Ρεκόρ θερμοκρασίας στη Μεσσηνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η πρόβλεψη του καιρού: 30αρια και την Τρίτη στη Μεσσηνία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ