Περιφέρεια: Αποφάσεις για έργα της Μεσσηνίας από την Οικονομική Επιτροπή

Αποφάσεις που αφορούν σημαντικά έργα της Μεσσηνίας έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή ενέκρινε τους όρους διακήρυξης ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια και τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο αθλητικό κέντρο της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, καθώς επίσης τους όρους διακήρυξης και τη συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού δημοπρασίας για το προϋπολογισμού 300.000 ευρώ έργου βελτίωσης και συντήρησης του γηπέδου του Μεσσηνιακού στην Καλαμάτα.

Προέβη ακόμα στην έγκριση των όρων διακήρυξης και στη συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού για τη δημοπρασίας του με προϋπολογισμό 3.065.225,14 ευρώ έργου που αφορά προσθήκες και αναδιαρρυθμίσεις στο κτήριο του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε επίσης τους όρους διακήρυξης και τη συγκρότηση της επιτροπής διαγωνισμού δημοπρασίας προϋπολογισμού 595.000 ευρώ για την εκπόνηση της μελέτης διασύνδεσης των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης στο παραλιακό μέτωπο με την κατασκευή νέας γέφυρας στον ποταμό Πάμισο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ