Η Κορώνη εόρτασε την Πολιούχο της Παναγία Ελεήστρια (φωτογραφίες)

7 Μαΐου 2021

Την Πολιούχο και Προστάτιδά της Παναγία Ελεήστρια τίμησε σήμερα, εορτή της Ζωοδόχου Πηγής η γραφική Κωμόπολη της Κορώνης.

Την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από Ιερείς.

Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Δέηση ενώπιον της Θαυματουργού Εικόνος και Τρισάγιο στις προτομές του Εθνομάρτυρος Επισκόπου Κορώνης Γρηγορίου Μπίστη και του αειμνήστου Μητροπολίτου Μεσσηνίας Χρυσοστόμου Δασκαλάκη.  

Τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων πλήθος πιστών συνέρρευσε στο Ιερό Προσκύνημα, προκειμένου να συμμετάσχει στην Θεία Λειτουργία και να προσκυνήσει την Ιερά Εικόνα της Παναγίας, τα Ιερά γλυπτά της οποίας βρέθηκαν με θαυμαστό τρόπο.

Παρέστησαν οι Βουλευτές Μεσσηνίας Ι. Λαμπρόπουλος, Μ. Χρυσομάλλης και Π. Μαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Μεσσηνίας Ευστ. Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Π. Καρβέλας, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλων τοπικών Φορέων.  

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μπαράζ συναντήσεων Βασιλόπουλου για την έναρξη της τουριστικής περιόδου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

9 εξιτήρια στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας – 17 ασθενείς στην κλινική covid

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης