Καφαντάρης: Εμφανίζεται ως «σωτήρας» ξεχνώντας τα …έργα και τις ημέρες του

Ακόμα και ζητήματα που άπτονται της δημόσιας υγείας, αλλά και τους ιδιαίτερους δεσμούς του πρώην Πρωθυπουργού και βουλευτή Μεσσηνίας, Αντώνη Σαμαρά, με την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο, δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ο πρώην δήμαρχος της περιοχής, Δημήτρης Καφαντάρης, προκειμένου να κάνει επικοινωνιακή πολιτική.

Ο κ. πρώην, ο οποίος κάθε τρεις και λίγο εμφανίζεται στα κοινωνικά δίκτυα εκφράζοντας την ικανοποίησή του γιατί, δήθεν, προχωρούν τα έργα που ο ίδιος είχε σχεδιάσει, αυτή τη φορά …χτύπησε με αφορμή νέο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας της Πύλου.

Σημειώνει ο κ. Καφαντάρης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα: «Ευχάριστα Νέα για τον Δήμο μας .Όταν οι υποσχέσεις γίνονται πράξη, κερδισμένος είναι πάντα ο πολίτης . Το νέο ασθενοφόρο του Κ.Υ. ΠΥΛΟΥ , που είχε υποσχεθεί ο συμπατριώτη μας πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε λίγες ημέρες θα είναι εδώ για να εξυπηρετεί του συνδημότες μας. Και για να μην ξεχνάμε στις 28 Μαΐου 2013 εγκρίθηκε η Ίδρυση, για πρώτη φορά, Παραρτήματος του ΕΚΑΒ στο ΚΥ Πύλου, με ασθενοφόρο και πλήρωμα, μετά από αίτημα της Δημοτικής μας Αρχής και πάλι με την καθοριστική παρέμβαση του συμπατριώτη μας πρώην Πρωθυπουργού».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε, προκειμένου κανείς να αντιληφθεί το μέγεθος της υποκρισίας του κ. Καφαντάρη, ότι όταν ήταν δήμαρχος αυτά που λάμβαναν χώρα στην περιοχή και στο Κέντρο Υγείας δεν ήταν τιμητικά:

Μεταφορά γυναίκας σε Κέντρο Υγείας με αγροτικό όχημα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ