Πληροφορίες για αλλαγές στην κυβέρνηση το φθινόπωρο

7 Μαΐου 2021

Πληροφορίες για «το ενδεχόμενο ενός δομικού ανασχηματισμού» λίγο πριν ή λίγο μετά την άνοδο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για τη Διεθνή Έκθεση δημοσιεύει ο διαδικτυακός τόπος ifeimerida.gr.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ «πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι μια τέτοια κίνηση θα συνέβαλε στη σηματοδότηση του restart της κυβέρνησης και οι αλλαγές που θα γίνουν στο κυβερνητικό σχήμα θα εξυπηρετήσουν τον νέο σχεδιασμό».

«Πάντως» σημειώνεται επίσης «το ανακάτεμα της τράπουλας και το νέο μοίρασμα ρόλων, ταυτόχρονα με την αξιολόγηση των υπουργών, θα έδινε το σήμα για την επόμενη μέρα του κυβερνητικού έργου με τους νέους στόχους για την ανάκαμψη της χώρας, μετά την επέλαση της πανδημίας, με κυρίαρχο στόχο την επίτευξη υψηλών ρυθμών ανάπτυξης και διαθρωτικών μεταρρυθμίσεων για τη νέα εποχή».

Πηγή: iefimerida.gr

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επεισόδια με αρνητές μάσκας: «Μπούκαραν» σε τράπεζα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αντιπαράθεση για την Αρχαία Κορώνη και την παράκαμψη του Πεταλιδίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Κυρ. Μητσοτάκης στο CNN: Δεν μπορούμε απλά να βασιζόμαστε στις ΗΠΑ για τη δική μας άμυνα – Πρέπει να δαπανήσουμε περισσότερα ως Ευρώπη

Για τον πρόεδρο Μπάιντεν, τη διάσκεψη του ΝΑΤΟ, τη στήριξη στην Ουκρανία και την ανάγκη δημιουργίας ενός ευρωπαϊκού αμυντικού μηχανισμού αλλά και

Δείτε επίσης