Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μπόλονι

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Λάζλο Μπόλονι σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA. Η πράσινη ΠΑΕ αποφάσισε να απολύσει τον Ρουμάνο προπονητή μετά την ήττα της ομάδας στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και ως εκ τούτου η αποστολή του τριφυλλιού στη Θεσσαλονίκη για το ματς της Τετάρτης απέναντι στον Αρη θα μεταβεί με υπηρεσιακό προπονητή, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.  

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Μπόλονι έχει ήδη ενημερωθεί από τα στελέχη της διοίκησης του Παναθηναϊκού για το τέλος της συνεργασίας τους, ενώ η προεργασία για τον αντικαταστάτη του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έχει ήδη ξεκινήσει.   

Επιβεβαίωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός  

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ ενημερώνοντας επίσημα για το τέλος του Ρουμάνου τεχνικού από τον πάγκο της ομάδας, λίγη ώρα αργότερα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι στο ματς με τον Αρη θα καθίσει στον πάγκο ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, καθώς επίσης αργά το απόγευμα υπήρξε επικοινωνία της διοίκησης με τον Μπόλονι και συμφωνήθηκε να αποχωρήσει από τώρα, όπως και ο βοηθός του, Σεργκέι Κουζνέτσοφ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ