Προσωρινά στον «πάγο» τα προνόμια για όσους έχουν εμβολιαστεί

Ανοίγει και στη χώρα μας το θέμα των προνομίων για τους συμπολίτες μας που έχουν εμβολιαστεί με την κυβέρνηση να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα καθηγήτριας Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνας Παπαευαγγέλου, που μίλησε για οφέλη που θα έχουν αυτοί οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί.

Τα «τυράκια» προς τους πολίτες ώστε να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμού παραμένουν στο τραπέζι της κυβέρνηση όμως δεν απασχολούν προσωρινά το κυβερνητικό επιτελείο. Και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς καθώς θα μιλούσαμε για προνομιακή μεταχείριση μερίδας πολιτών έναντι μια άλλης που ακόμα δεν έχει το δικαίωμα στο εμβολιασμό λόγω ηλικίας.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, επιβεβαίωσε στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ότι υπάρχουν σκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου να δοθούν προνόμια σε όσους έχουν εμβολιαστεί όμως ξεκαθάρισε ότι «η συζήτηση για αποκλειστικά προνόμια των εμβολιασμένων δεν έχει νόημα παρά μόνο αν ανοίξουν όλες οι ηλικιακές ομάδες» βάζοντας τέλος στα σενάρια που διακινούνται τις τελευταίες ημέρες ακόμα και από επίσημα κυβερνητικά χείλη.

Πηγή:efsyn.gr

Tags:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ