Καταγγελία Νικολάκου : Έχουν γίνει παρεμβάσεις στο διαγωνισμό των 8.931.000 ευρώ!

/

Για «παρεμβάσεις», που στόχο έχουν «να οδηγήσουν σε έναν φωτογραφικό διαγωνισμό» μίλησε ευθέως η πρώην αντιπεριφερειάρχης και νυν περιφερειακή σύμβουλος, Ντίνα Νικολάκου, αναφερόμενη στο διαγωνισμό των 8.931.000 ευρώ, που αφορούν τον οδοφωτισμό του οδικού δικτύου της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η κα Νικολάκου, μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Οικονομικής Επιτροπής της Τρίτης, όπου και συζητήθηκε εκ νέου το θέμα, δήλωσε ότι ζήτησε αναβολή μιας εβδομάδας, προκειμένου να κατατεθεί υπόμνημα με όλες τις αλλαγές στο διαγωνισμό, ωστόσο η πλειοψηφία δεν αποδέχθηκε το συγκεκριμένο αίτημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός «πάει και έρχεται» από γραφείο σε γραφείο τους τελευταίους μήνες και οι χειρισμοί της περιφέρειας Πελοποννήσου και του κ. Νίκα έχουν προκαλέσει πλήθος ερωτημάτων.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο επανασχεδιασμός των πόλεων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε επαγγελματίες του τουρισμού στο εξωτερικό παρουσιάστηκε η Καλαμάτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ