Μεσσήνη: 1.000.000 ευρώ για την ανακαίνιση του Μουσείου «Κατσουλίδη»

Εντάχθηκε σήμερα σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα με το ποσό του 1.020.308,58 ευρώ, η ανακαίνιση του παλαιού Δημαρχείου της πόλης της Μεσσήνης όπου στεγάζεται το Μουσείο «Τάκη Κατσουλίδη».

Σημειώνεται ότι το εν λόγω κτίριο έχει να ανακαινιστεί για περισσότερο από μία 15ετία και οι επικείμενες παρεμβάσεις θα βελτιώσουν στον μέγιστο βαθμό την εικόνα, την λειτουργικότητα και την ασφάλειά του.

Προβλέπονται εκτεταμένες οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές παρεμβάσεις για την αποκατάσταση του εσωτερικού του κτιρίου καθώς και εργασίες στον ακάλυπτο χώρο με επιστρώσεις, κράσπεδα κήπου, φύτευση καλωπιστικών φυτών και φωτιστικών σωμάτων για την ανάδειξη του κήπου.

«Η συνολική αναμόρφωση εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου, θα εκσυγχρονίσει και θα αναβαθμίσει τη λειτουργία του Μουσείου Τάκη Κατσουλίδη. Παράλληλα, θα δοθεί νέα προοπτική στην αξιοποίηση του υπαίθριου χώρου για την πραγματοποίηση πολιτιστικών δράσεων και τη φιλοξενία ενός ευρύτερου πολιτιστικού και καλλιτεχνικού προγράμματος», σημείωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πυρά εναντίον Νίκα για το πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παπανδρέου: Λαμπρό παράδειγμα προοδευτικής πολιτικής, η πολιτική Μπάιντεν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΔΕΥΑΚ: Καθησυχάζει μετά το φαινόμενο «αφρισμού» στο δίκτυο ύδρευσης της Μικρομάνης – «Είναι κατάλληλο» το νερό σημειώνει η Δημοτική Επιχείρηση

Ανακοίνωση, σχετικά με το φαινόμενο του «αφρισμού», που εμφανίστηκε στο δίκτυο ύδρευσης της Μικρομάνης, εξέδωσε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καλαμάτας (ΔΕΥΑΚ).

Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμάτας: «Είναι εξοργιστικό εν μέσω καύσωνα να μένουν ολόκληρα χωριά χωρίς νερό μαζί με τις γειτονιές της Καλαμάτας»

Ανακοίνωση, με αφορμή τα προβλήματα ύδρευσης σε Άρι και Μικρομάνη, εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμάτας. Στην ανακοίνωση σημειώνεται: «Είναι πραγματικά εξοργιστικό εν

Νέος Κανονισμός Λειτουργίας αθλητικών χώρων: Με αντίτιμο η χρήση από τις ομάδες – «Θα λειτουργεί ανταποδοτικά» διευκρινίζει ο δήμος Καλαμάτας

Ανακοίνωση, σχετικά με τον νέο εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας των αθλητικών χώρων, εξέδωσε ο δήμος Καλαμάτας. Στην ανακοίνωση σημειώνεται: «Νέο πλαίσιο λειτουργίας που

Δείτε επίσης