Αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Θεσσαλονίκη στον Αντώνη Σαμαρά και στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας

19 Μαΐου 2021

Αναφορά στον πρώην Πρωθυπουργό και βουλευτή Μεσσηνίας, Αντώνη Σαμαρά, αλλά και στο μέλλον του αεροδρομίου της Καλαμάτας έκανε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των 14 αερολιμένων διαχείρισης Fraport Greece.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στη συνεργασία του δημοσίου με τη Fraport υπενθύμισε ότι «δεν φτάσαμε εύκολα μέχρι εδώ. Αξίζει να θυμηθούμε τις αναταράξεις, τις καταιγίδες αλλά και τα κενά αέρος που χτύπησαν το ταξίδι αυτού του έργου. Τις αντιστάσεις που υψώθηκαν στην επιλογή της τότε κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά να συνεργαστούν δημόσιο και ιδιώτες για να έρθουν στη χώρα μας σημαντικές επενδύσεις».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην επερχόμενη αξιοποίηση του αεροδρομίου της Καλαμάτας:

«Τα θετικά μηνύματα, συμπράξεων κράτους και ιδιωτών, φτάνουν από όλα τα πεδία των ιδιωτικοποιήσεων: τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς σε σύμπραξη με Cosco, από, προφανώς, την σημαντική επένδυση στα περιφερειακά αεροδρόμια σε συνεργασία με την Fraport, την συνεργασία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την FS Italiane. Γι’ αυτό και στον ίδιο δρόμο θα βαδίσουν αμέσως μετά το αεροδρόμιο της Καλαμάτας αλλά και μία σειρά από περιφερειακά λιμάνια».

Διάβασε και αυτό: Αξιοποίηση αεροδρομίου Καλαμάτας: Ανάδειξη του αναδόχου κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2022

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κανάκης για νέο εκλογικό νόμο στην αυτοδιοίκηση: Έρχεται η στιγμή που οι αιρετοί θα διορίζονται

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ να χαίρεται τον ψευδομάρτυρά της

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης