Στην Καλαμάτα ο Κικίλιας – Επίσκεψη στο Νοσοκομείο και στο Κέντρο Υγείας

20 Μαΐου 2021

Στην Καλαμάτα θα βρεθεί την Παρασκευή και το Σάββατο ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Επίσκεψη στο Νοσοκομείο και στο Κέντρο Υγείας της Καλαμάτας. Συνάντηση και με το δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας σημειώνεται:

«Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας θα πραγματοποιήσει αύριο, Παρασκευή 21 Μαΐου, επίσκεψη στην Καλαμάτα.

Στις 12:30, ο κ. Κικίλιας θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και αμέσως μετά θα μεταβεί στο Δημαρχείο της πόλης, όπου θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο.

Το Σάββατο 22 Μαΐου, ο Υπουργός Υγείας θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας που λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο».

Η επίσκεψη Κικίλια στην Καλαμάτα αυτονόητα έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς οι εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας, αλλά και των εμβολιασμών είναι ιδιαίτερα σημαντικές.

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεσσηνία: Ολοταχώς για τους 100.000 εμβολιασμούς – Αναλυτικά στοιχεία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εκεχειρία στη Γάζα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Ερώτηση Χαρίτση προς τους υπουργούς Οικονομίας και Περιβάλλοντος για το «κυβερνητικό αλαλούμ με τις επιδοτήσεις στο ρεύμα»

Ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών, και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κατέθεσαν ο πρόεδρος και η γραμματέας της ΚΟ της Νέας Αριστεράς,

Σφοδρή επίθεση Χαρίτση στην κυβέρνηση για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας – Για «τριτοκοσμική κατάσταση» μιλάει ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς

Ερώτηση προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα, κατέθεσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης

Δείτε επίσης