«Σκωτσέζικο ντους» κρουσμάτων κορονοϊού στην Καλαμάτα

//

Το διπλό του «πρόσωπο» δείχνει ο κορονοϊός στην Καλαμάτα. Νέα κρούσματα σε σχολεία και αναστολή λειτουργίας τμημάτων σε τρία γυμνάσια. «Αδειάζει» το Νοσοκομείο, καθώς νοσηλεύονται ελάχιστοι ασθενείς.

Νέα κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σε τμήματα σχολείων της Καλαμάτας, με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί η αναστολή λειτουργίας τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας:

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του τμήματος Γ3 του 5ου Γυμνασίου Καλαμάτας έως 04/06/2021, του τμήματος Γ1 του 1ου Γυμνασίου Καλαμάτας,  και του τμήματος Γ1 του Γυμνασίου Παραλίας Καλαμάτας έως 05/06/2021, για λόγους προστασίας από τη διασπορά του κορωνοϊού covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες είχε ανακοινωθεί η αναστολή λειτουργίας τμημάτων δημοτικών σχολείων του δήμου Καλαμάτας.

Διάβασε και αυτό: Σε αναστολή τμήματα σχολείων του δήμου Καλαμάτας μετά από κρούσματα κορονοϊου

Την ίδια στιγμή η εικόνα στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική, καθώς οι νοσηλείες ασθενών με κορονοϊό έχουν μειωθει στο ελάχιστο.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη στο Νοσοκομείο νοσηλεύονταν μόλις 3 ασθενείς. Όλοι οι ασθενείς νοσηλεύονται στην κλινική covid, καθώς αρκετές μέρες η ΜΕΘ είναι άδεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο 24ωρο δόθηκε ένα εξιτήριο.

Η επίσημη ανακοίνωση του Νοσοκομείου της Καλαμάτας:

Ενημερώνουμε ότι σήμερα Πέμπτη 27/05/2021 στην κλινική COVID 19 νοσηλεύονται τρεις (3) ασθενείς. Δόθηκε ένα (1) εξιτήριο. Στην ΜΕΘ COVID δεν νοσηλεύονται ασθενείς.

Διάβασε και αυτό: 9 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία – 1.905 μολύνσεις στη Χώρα

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

9 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία – 1.905 μολύνσεις στη Χώρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άνοιξε η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ