Αντώνης Σαμαράς για τον Παναγιώτη Νίκα: «Ούτε να τον βλέπω δεν θέλω»

//

Ξεμένει από συμμάχους στη Μεσσηνία ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας. Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι η επίθεση στον Κικίλια. Ότι δεν θέλει «ούτε να τον βλέπει» διαμηνύει ο Αντώνης Σαμαράς. «Βράζουν» οι ψηφοφόροι της ΝΔ με τη συμπόρευση του περιφερειάρχη με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οριστική θεωρείται από έμπειρα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας η ρήξη μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα.

Συγκεκριμένα, όσοι γνωρίζουν το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους δύο άντρες, σημειώνουν ότι ο πρώην Πρωθυπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας, Αντώνης Σαμαράς, δεν έχει καμία διάθεση να ακούσει κουβέντα για τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ιδίως μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Νίκας εναντίον του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Μάλιστα, όπως σημειώνουν οι ίδιοι άνθρωποι, ενδεικτική των …αισθημάτων που τρέφει ο πρώην Πρωθυπουργός για τον κ. Νίκα είναι η φράση που επαναλαμβάνει μονότονα σε όσους επιχειρούν να του ανοίξουν σχετική κουβέντα: «Ούτε να τον βλέπω, ούτε να τον ακούω θέλω», λέει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς σε συνομιλητές του, δείχνοντας ότι τα περιθώρια να συγχωρήσει, για μια ακόμα φορά, τα ατοπήματα του κ. Νίκα είναι ανύπαρκτα.

Διάβασε και αυτό: Χρυσομάλλης για Νίκα: «Ούτε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα λένε αυτά» (video)

Αντίστοιχο κλίμα για τον κ. Νίκα επικρατεί και στις τάξεις των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία. Εκείνο που έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τους φίλους της ΝΔ δεν είναι το γεγονός ότι ο Περιφερειάρχης έβαλε ευθέως κατά ενός υπουργού της κυβέρνησης, αλλά το γεγονός ότι οι δηλώσεις του αποτέλεσαν το εφαλτήριο, προκειμένου να ξιφουλκήσει εναντίον του υπουργού και της κυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε επαναληφθεί και κατά την περίοδο που ο κ. Νίκας ήταν δήμαρχος Καλαμάτας και ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, είναι κάτι που οι ψηφοφόροι της ΝΔ, όχι μόνο δεν έχουν διάθεση να ξανασυγχωρήσουν, αλλά αποτελεί αιτία πολέμου εναντίον του κ. Νίκα, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κυνική ομολογία για τη δολοφονία του Σολωμού Σολωμού (video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γιατί ο κ. Νέζης δεν προστάτευσε τον Κικίλια;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.