Χρυσομάλλης για Νίκα: «Ούτε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα λένε αυτά» (video)

//

Απάντηση στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, για το ζήτημα της επίσκεψης Κικίλια, από τον βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτο Χρυσομάλλη. «Ούτε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα λένε αυτά», είπε ο Βουλευτής σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Νίκα για τον υπουργό Υγείας. Εξαφανισμένος ο Μαντάς, άφαντος ο Λαμπρόπουλος.

Ο Μίλτος Χρυσομάλλης ανέλαβε να σώσει την τιμή της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, καθώς είναι ο μόνος που έως τώρα έχει απαντήσει στα όσα δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, μετά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια στη Μεσσηνία.

Ο κ. Χρυσομάλλης απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για τις δηλώσεις Νίκα, κατά τη διάρκεια συμμετοχής του στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» του Kontra Channel, δήλωσε ότι αυτά που υποστηρίζει ο κ. Νίκας δεν τα λένε ούτε πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χρυσομάλλης σημείωσε:

«Τώρα, ο κ. Νίκας γιατί επέλεξε, μετά την επίσκεψη του κ. Κικίλια, να κάνει αυτή τη δήλωση εναντίον της κυβέρνησης και του Κικίλια, δεν το ξέρω. Ούτε ο κ. Ξανθός (σσ πρώην υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ), ούτε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα λένε αυτά. Τι να σας πω. Μόνο ο κ. Νίκας και η ξεχασμένη Νομαρχιακή (σσ Μεσσηνίας) του ΣΥΡΙΖΑ (σσ τα λένε αυτά)».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά τη 01:27:55

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δηλώσεις του κ. Νίκα, ο οποίος εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά του υπουργού Υγείας και της κυβέρνησης ακόμα δεν έχουν πει λέξη ο κ. Λαμπρόπουλος και ο κ. Μαντάς, γεγονός που γεννά εύλογα ερωτήματα.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτό είναι το ψηφιακό πιστοποιητικό – Πώς θα λειτουργεί (video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κρύο ιδρώτα προκαλεί στο σύστημα Ξυγκώρου η υποψηφιότητα Κουκούτση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.