Κρύο ιδρώτα προκαλεί στο σύστημα Ξυγκώρου η υποψηφιότητα Κουκούτση

//

Τρέμει και τη σκιά του το σύστημα που διοικεί το Επιμελητήριο Μεσσηνίας με πρόεδρο τον Βαγγέλη Ξυγκώρο. Πανικός και τηλέφωνα από τους παρατρεχάμενους και τους «αντ’ αυτού», προκειμένου να επιβεβαιώσουν τις προθέσεις του Αποστόλη Κουκούτση. «Κουρασμένος» δηλώνει τώρα ο κ. Πρόεδρος και σκέπτεται την απόδραση και το επόμενο χόμπι του.

Ταραχή έφερε στα μέλη του συστήματος Ξυγκώρου, το οποίο διοικεί το επιμελητήριο Μεσσηνίας, η πληροφορία ότι ο Αποστόλης Κουκούτσης έχει λάβει την απόφαση να κατέλθει στις επόμενες επιμελητηριακές εκλογές, για να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου.

Ο πανικός που προκλήθηκε στο σύστημα Ξυγκώρου, μετά το σχετικό δημοσίευμα του messiniapress, ήταν τόσο μεγάλος, που προκάλεσε ντελίριο στους αφανείς συνοδοιπόρους του κ. Προέδρου.

Μάλιστα, σύμφωνα με επιχειρηματίες που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, η αγωνία ήταν τόσο μεγάλη που ανάγκασε διάφορους παρατρεχάμενους του κ. Προέδρου να επιδοθούν σε έναν μαραθώνιο τηλεφωνημάτων, προκειμένου να …διαλευκάνουν τις προθέσεις του κ. Κουκούτση.

Το σχέδιο …απόδρασης

Πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες από το στρατόπεδο του κ. Ξυγκώρου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι δύσκολα θα ξανακερδίσει εκλογές, σκέπτεται περισσότερο από ποτέ την …απόδραση από τα του Επιμελητηρίου. Μάλιστα, όπως σημειώνουν συνομιλητές του ήδη δηλώνει …κουρασμένος και ψάχνει το επόμενο χόμπι του.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χρυσομάλλης για Νίκα: «Ούτε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα λένε αυτά» (video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

H …καρδούλα του δημάρχου Πύλου – Νέστορος που «σκοτώνει» τον Νίκα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ