Ολοκληρώνεται του Καμπετσή στην τουρκική Γκεζτεπέ

Θέμα λίγων ωρών είναι πλέον η μεταγραφή του Αργύρη Καμπετσή από τον Παναθηναϊκό στην τουρκική Γκεζτεπέ. Η διοίκηση των «πράσινων» τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα απ’ την Τουρκία, η οποία τερμάτισε στη 10η θέση στο εφετινό πρωτάθλημα της Superlig, κι επί της ουσίας το μόνο που απομένει είναι να αποσταλεί ένα τελευταίο έγγραφο από την τουρκική ομάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της διαπραγμάτευσης.

Ο Παναθηναϊκός θα πληρωθεί για την πώληση του Καμπετσή (ο οποίος στις 22 Μαρτίου είχε επεκτείνει το συμβόλαιό του έως το 2024) το ποσό των 300.000 ευρώ, ενώ στην όλη συμφωνία έχουν προβλεφθεί και δύο μπόνους, 150.000 ευρώ το καθένα, τα οποία θα καταβληθούν αν ο 22χρονος επιθετικός παίξει σε κάθε ένα απ’ τα δύο επόμενα χρόνια στο 50% (και πάνω) των αγώνων της Γκεζτεπέ.

Οι «πράσινοι» θα διατηρήσουν κι ένα ποσοστό μεταπώλησης 10%, που θα έχει ισχύ μέχρι και 6 μήνες πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του Καμπετσή με την Γκεζτεπέ. Το συμβόλαιο του Έλληνα άσου με την τουρκική ομάδα θα είναι 3ετές ή 4ετές -αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα- ενώ οι απολαβές του θα φτάνουν τις 250.000 ευρώ σε ετήσια βάση.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η υψηλή θερμοκρασία μπορεί να επηρεάσει την αξιοπιστία των self tests

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Μέτοχοι» στην πράσινη ενέργεια της ΔΕΗ οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ