Μαντάς: Νέα πίστωση χρόνου για να ρυθμίσει χρέη προς το δημόσιο

//

Στη νέα ρύθμιση οφειλών δεσμεύτηκε ότι θα υπαχθεί ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, προκειμένου να διευθετήσει χρέη του δεκάδων χιλιάδων ευρώ προς το δημόσιο. Οι ισχυρισμοί του έπεισαν το δικαστήριο, το οποίο του έδωσε νέα διορία μέχρι την 4η Οκτωβρίου.

Για τις 4 Οκτωβρίου ορίστηκε η εκδίκαση υπόθεσης του βουλευτή Μεσσηνίας, Περικλή Μαντά, που αφορά χρέη του προς το δημόσιο. Ο κ. Μαντάς δεν εμφανίστηκε ο ίδιος ενώπιον των δικαστών, αλλά ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, ο οποίος και κατέθεσε σχετικό αίτημα προς την έδρα.

Ο συνήγορος του βουλευτή μετέφερε τη δέσμευση του κ. Μαντά ότι θα υπαχθεί στη νέα ρύθμιση, η οποία «τρέχει» από την 1η Ιουνίου, καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει γίνει εφικτό, εξαιτίας του ότι δεν έχουν εκδοθεί οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις, που θα δώσουν τη δυνατότητα στους οφειλέτες να υπαχθούν στη ρύθμιση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, προκειμένου οι ισχυρισμοί του κ. Μαντά να ισχυροποιηθούν, στο δικαστήριο κατέθεσε και ο συνέταιρος του κ. Βουλευτή, ο οποίος απευθυνόμενος προς τους δικαστές σημείωσε ότι πάντοτε ήταν στις προθέσεις του βουλευτή να αποπληρώσει τα χρέη του, ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, μέχρι σήμερα αναζητούσε «το κατάλληλο πλαίσιο».

Το δικαστήριο πείστηκε από τους ισχυρισμούς και έδωσε νέα πίστωση χρόνου στον Βουλευτή, προκειμένου να ρυθμίσει τις οφειλές του έως τις 4 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παναθηναϊκός: Μία… ανάσα πριν τον τίτλο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλαμάτα: «Έξυπνες» στάσεις με δυνατότητα φόρτισης smart συσκευών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Επίσκεψη του Μίλτου Χρυσομάλλη στο Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας: Παρέμβαση του βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε προσωπικό

Με τη Διευθύντρια και τους διδάσκοντες του Ειδικού Σχολείου της Καλαμάτας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί