Σε σταθερά χέρια το τιμόνι της ΣΥΚΙΚΗΣ – Πρόεδρος και πάλι ο Παναγιώτης Παπαγεωργίου

Νέος πρόεδρος της ΣΥΚΙΚΗΣ αναδείχθηκε και πάλι ο Παναγιώτης Παπαγεωργίου, σε εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Η διαδικασία εξελίχθηκε σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την καλλιέργεια του σύκου, καθώς μόλις πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε το σχέδιο για την αναδιάρθρωση και η ένταξή του στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Στο πλαίσιο αυτό η ανανέωση της εμπιστοσύνης των συκοπαραγωγών στη διοίκηση του κ. Παπαγεωργίου σηματοδοτεί όχι μόνο την αποδοχή των πεπραγμένων της κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά και την πίστη των συκοπαραγωγών ότι ο κ. Παπαγεωργίου και η τωρινή διοίκηση είναι εκείνη που διαθέτει την εμπειρία να «τρέξει» ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

Πλέον, το βάρος της νέα διοίκησης, εκτός από την υλοποίηση του προγράμματος της αναδιάρθρωσης της καλλιέργειας, θα πέσει και στην υλοποίηση έργων υποδομής, όπως είναι τα αρδευτικά, προκειμένου να αυξηθεί η παραγόμενη ποσότητα, αλλά και να βελτιωθεί η ποιότητα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαγεωργίου έχει αναλάβει τα ηνία της Οργάνωσης από το 1997 και ουσιαστικά είναι ο άνθρωπος που διασφάλισε την πορεία της, μέσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο και ανταγωνιστικό πλαίσιο.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έπεσαν οι υπογραφές για την ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος στην Κορώνη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ελιά Καλαμάτας: Eπίθεση Γερονικολού σε ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ και …κοκκινοσκουφίτσες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ