Πρόγραμμα ΤΕΒΑ: Διανομή δωρεάν τροφίμων στο δήμο της Μεσσήνης

Διανομή προϊόντων, στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα ο Δήμος Μεσσήνης, ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Η διανομή θα γίνει Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, 15, 16, και 17 Ιουνίου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τρίτη 15 Ιουνίου:

Στο Δημαρχείο Βαλύρας από τις 8 π.μ. έως τις 9 π.μ.

Στο Δημαρχείο Ανδρούσας από τις 9: 30 π.μ. έως τις 10:30 π.μ.

Στο Δημαρχείο Αριστομένους από τις 11 μ. έως τη 12 μ.μ.

Στο Δημαρχείο Χατζή από τις 12:30 μ.μ. έως τις 1:30 μ.μ.

Τετάρτη 16 Ιουνίου:

Στο Δημαρχείο Αγίου Ανδρέα από τις 8 π.μ. έως τις 9 π.μ.

Στο ΚΕΠ Πεταλιδίου από τις 9:30 π.μ. έως τις 10:30 π.μ.

Στο Δημαρχείο Μεσσήνης από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Πέμπτη 17 Ιουνίου:

Στο Δημαρχείο Μεσσήνης από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Πρόκειται να διανεμηθούν είδη παντοπωλείου, χαρτικά, κ.ά. Για την ημέρα και το σημείο διανομής οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με sms. Επειδή η διανομή θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ, οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους καθώς επίσης και την Αστυνομική τους Ταυτότητα. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Κατά την διανομή, είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας και η τήρηση αποστάσεων, σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις περί προστασίας από τον covid-19.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων του δήμου Μεσσήνης (τηλ.2722360150).

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νοσοκομείο Καλαμάτας: 16 ασθενείς με κορονοϊό – 2 νέες εισαγωγές

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Παράταση προθεσμίας εγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στη Μεσσηνία ο πρέσβης της Γερμανίας: Εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Καλαμάτας και τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, και τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, συναντήθηκε την Παρασκευή ο πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας

Επίσκεψη Πτωχού σε έργα της Μεσσηνίας: Αισιοδοξία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την πορεία υλοποίησης

Έργα που πραγματοποιεί η περιφέρεια Πελοποννήσου στη Μεσσηνία επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης, Δημήτρης Πτωχός. Συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων, Ανδρέα Τσουκαλά,

Χανδρινός για το αεροδρόμιο Καλαμάτας: «Η κατάσταση που επικρατεί είναι σε πολλές περιπτώσεις απαράδεκτη – Καλώ τον κύριο δήμαρχο να αναλάβει πρωτοβουλία για την εύρυθμη λειτουργία του»

Δήλωση, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του συνδυασμού «Καλαμάτα_Μετά», Σπύρος Χανδρινός.

Καλαμάτα: Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ελέγχου για τη χρήση των κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων του Δήμου

Τα πρώτα ηλεκτρικά ποδήλατα του δήμου Καλαμάτας εγκαταστάθηκαν την Τετάρτη (10/7) στους προβλεπόμενους σταθμούς. Σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος σημειώνει: «Από χθες

Δείτε επίσης