Στην Καλαμάτα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος

/

Την Καλαμάτα και τις εγκαταστάσεις της 120 ΠΕΑ επισκέφτηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να εγκαινιάσει πρότυπη παραθεριστική δομή στο πλαίσιο της ανάπτυξης του προγράμματος Hellenic Wings Inns.

Τον Υπουργό συνόδευσε ο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ενώ στα εγκαίνια παρευρέθηκαν και οι 3 βουλευτές Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς.

Στην τελετή των εγκαινίων παρέστη ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τον Υπουργό για θέματα της αρμοδιότητάς του που αφορούν την περιοχή, σε συνέχεια της καλής επικοινωνίας και συνεργασίας που υπάρχει, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Υπουργός.

Η ανάπτυξη του προγράμματος Hellenic Wings Inns ξεκίνησε πιλοτικά στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (120ΠΕΑ) στην Καλαμάτα και μελλοντικά προβλέπεται η επέκτασή του και σε άλλες Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) που υφίστανται κατάλληλοι για αξιοποίηση χώροι.

Κατά την παρούσα χρονική στιγμή, διατίθενται στην 120ΠΕΑ προς χρήση δεκαπέντε (15) δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα, με δυνατότητα φιλοξενίας τεσσάρων ατόμων [έγγαμο ζευγάρι και δύο (2) τέκνα] για παραμονή μέχρι επτά (7) διανυκτερεύσεις, ενώ υφίσταται δυνατότητα παράτασης, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Οι ένοικοι θα έχουν τη δυνατότητα χρήσης όλων των λοιπών ευκολιών της Μονάδος όπως λέσχη, εστιατόριο, γυμναστήριο, θέση στάθμευσης κλπ.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

e-ΕΦΚΑ: Οι ημερομηνίες πληρωμής κύριων και επικουρικών συντάξεων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

5 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία – 791 νέες μολύνσεις στη Χώρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ