Δύο νέοι γιατροί στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας – «Προ των πυλών» και άλλοι δύο

14 Ιουνίου 2021

Δύο νέοι γιατροί προστέθηκαν σήμερα στο δυναμικό του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, καθώς ορκίστηκαν η ιατρός Νεφρολόγος, Ελένη Στεφάνου και ο ιατρός Ακτινολόγο, Γιάννης Πούλος.

Η κ.Στεφάνου και ο κ.Πούλος προσλήφθηκαν σε θέσεις ειδικευμένων ιατρών  με βαθμό Επιμελητή Β’ κλάδου ιατρών ΕΣΥ επί θητεία, μετά από προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας το 2020.

Οι δύο ιατροί, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Νοσοκομείου, θα ενισχύσουν το μόνιμο ιατρικό της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας παρέχοντας τις υπηρεσίες τους στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και στο Ακτινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου.

Επίσης, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, σύντομα ολοκληρώνεται και η διαδικασία πρόσληψης άλλων δύο νέων μονίμων ιατρών Επιμ.Β’ (Νεφρολογίας και Ακτινολογίας).

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Eurο: Ιστορικό γκολ του Σικ (video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γιοβάνοβιτς κι επίσημα στο «τριφύλλι»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της για το Παρίσι: Στη Μεσσηνία η πρώτη διανυκτέρευση – Αναλυτικά η διαδρομή [φωτογραφίες]

Ολοκληρώθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, που θα φιλοξενηθούν στο Παρίσι (26/7-11/8), ξεκινώντας το ταξίδι

Δείτε επίσης