Επιστολή Νίκα σε ΔΕΣΦΑ για φυσικό αέριο στην Καλαμάτα

/

«Να προχωρήσει η ΔΕΣΦΑ στον προγραμματισμό για την επέκταση των αγωγών φυσικού αερίου προς Καλαμάτα και Σπάρτη, όπως και στη διασύνδεση του κεντρικού αγωγού µε τους τοπικούς αγωγούς», ζητά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σε επιστολή του προς τον Γιάννο Μιχόπουλο, πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου).

Ειδικότερα, σε επιστολή του ο κ. περιφερειάρχης σημειώνει:

Στα πλαίσια του αρχικού σχεδιασμού της περιφερειακής Αρχής, που είναι η διασύνδεση και των έξι µεγάλων πόλεων της Περιφέρειάς µας µε τον Κεντρικό αγωγό φυσικού αερίου, στρατηγική που εξυπηρετεί καλύτερα το δημόσιο συμφέρον και την προοπτική της Περιφέρειας Πελοποννήσου µε ενιαία και ίση αντιμετώπιση όλων των πόλεών της, παρακαλούμε, να προχωρήσει η ΔΕΣΦΑ στον προγραμματισμό για την επέκταση των αγωγών Φυσικού Αερίου προς Καλαμάτα και Σπάρτη, όπως και στη διασύνδεση του κεντρικού αγωγού µε τους τοπικούς αγωγούς. Για τα παραπάνω, θα επιθυμούσαμε να έχουµε την άποψη του Δ.Σ. της ΔΕΣΦΑ».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεσσηνία – πανελλήνιες: Μαθήτρια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ηχηρό «χαστούκι» σε Νίκα από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ο Βασίλης Τζαμουράνης: Κάλεσμα για «δημιουργική σύνθεση» και «συστράτευση» απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος»

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Καλαμάτας ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος», Βασίλης Τζαμουράνης,