Ηχηρό «χαστούκι» σε Νίκα από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

//

Μόλις 6 από τους 17 βουλευτές της περιφέρειας Πελοποννήσου ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση διαβούλευσης για το νέο ΕΣΠΑ. 6 από τους 11 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έδειξαν την πλάτη τους στον Παναγιώτη Νίκα!

Σε φιάσκο για τον Παναγιώτη Νίκα εξελίχθηκε η υπόθεση της διαβούλευσης για το νέο ΕΣΠΑ, καθώς στην σχετική τηλεδιάσκεψη, που διοργάνωσε η περιφέρεια Πελοποννήσου, προσήλθαν ελάχιστοι βουλευτές.

Συγκεκριμένα, τη διαδικασία, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, συμμετείχαν μόλις 6, από τους 17 συνολικά βουλευτές των Περιφερειακών Ενοτήτων της Πελοποννήσου!

Αναλυτικά, στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν 1 από τους 3 βουλευτές της Αργολίδας, 2 από τους 4 βουλευτές της Κορινθίας, 2 από τους 3 βουλευτές της Λακωνίας, 1 από τους 5 βουλευτές της Μεσσηνίας και κανένας από τους 3 βουλευτές της Αρκαδίας.

Σημειώνεται ότι από τους 6 βουλευτές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κ. Νίκα ανήκει ο ένας ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που σημαίνει ότι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που συμμετείχαν στη διαδικασία (5), δεν ήταν ούτε οι μισοί, από αυτούς που εκλέγονται (11)!

Το φιάσκο της διαβούλευσης Νίκα και η πλάτη που έδειξαν οι βουλευτές της ΝΔ στον κ. Περιφερειάρχη συνιστά ηχηρό πολιτικό χαστούκι και έρχεται να επικυρώσει, για μια ακόμα φορά, το γεγονός ότι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, πλέον, είναι απομονωμένος από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «γαλάζιο άδειασμα» στον Παναγιώτη Νίκα έρχεται λίγες μέρες μετά την εκκωφαντική απουσία του από εκδήλωση για το φυσικό αέριο, στην οποία συμμετείχε η μισή κυβέρνηση, ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, και βουλευτές της ΝΔ.

Στο κάλεσμα Νίκα ανταποκρίθηκαν οι βουλευτές: Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός (ΝΔ), Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη (ΝΔ) και Γιώργος Ψυχογιός (ΣΥΡΙΖΑ), Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης (ΝΔ) και Νεοκλής Κρητικός (ΝΔ), Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς (ΝΔ).

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επιστολή Νίκα σε ΔΕΣΦΑ για φυσικό αέριο στην Καλαμάτα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κορονοϊός: 4 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία – 549 μολύνσεις στη Χώρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Πελοπόννησος 2030: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Οι αναφορές στα ζητήματα της Μεσσηνίας

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη και μίλησε το μεσημέρι στην παρουσίαση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης της