Ολοκληρωμένη μελέτη από το δήμο Καλαμάτας για την αξιοποίηση του στρατοπέδου

/

Δήλωση για το ζήτημα της αξιοποίησης του στρατοπέδου της Καλαμάτας έκανε σήμερα ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε ότι έχει συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα δύο φορές με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι το ζήτημα τέθηκε και κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού στην Καλαμάτα.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Καλαμάτας σημείωσε ότι του έχει ζητηθεί να παραδώσει ολοκληρωμένη μελέτη, ενώ υπογράμμισε ότι ο σχεδιασμός θα αφορά τμήμα του στρατοπέδου της Καλαμάτας, καθώς δεν πρόκειται να καταργηθεί η 77 Μονάδα Επιστράτευσης, η οποία

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, δήλωσε:

«Για το θέμα της αξιοποίησης του στρατοπέδου Καλαμάτας έχω συζητήσει δύο φορές με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας στην Αθήνα, ενώ και στην πρόσφατη παρουσία του στην πόλη μας, τέθηκε το συγκεκριμένο θέμα. Ο Υπουργός μου έχει ζητήσει να του δώσουμε μία ολοκληρωμένη μελέτη αξιοποίησης. Δεν συζητάμε να καταργήσουμε την 77 Μ.Ε., αλλά να αξιοποιηθεί μέρος του στρατοπέδου. Μιλάμε για συνεργασία χωρίς το ένα να ακυρώνει το άλλο. Είναι μία συζήτηση που προφανώς θα την ανοίξουμε το επόμενο διάστημα, είναι κάτι που έχουμε στον προγραμματισμό μας».

Σχόλιο: Ο Κωνσταντινέας έφαγε το «ξύλο»

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δύο μόνο ασθενείς με κορονοϊό στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Κωνσταντινέας έφαγε το «ξύλο»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ο Βασίλης Τζαμουράνης: Κάλεσμα για «δημιουργική σύνθεση» και «συστράτευση» απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος»

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Καλαμάτας ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος», Βασίλης Τζαμουράνης,