Μεσσηνία: Θρήνος από το θάνατο 52χρονου – Πένθος στην Πυροσβεστική

19 Ιουνίου 2021

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία, αλλά και η Πυροσβεστική οικογένεια της Μεσσηνίας, από τον τραγικό θάνατο ενός 52χρονου πυροσβέστη την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, το βράδυ της Παρασκευής, όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Κυπαρισσίας επέστρεφε από δασική περιπολία στην περιοχή της Ελαίας προς την υπηρεσία του. O Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης Μπούρας Κανέλος, ετών 52, ενώ βρισκόταν εκτός του ανωτέρω οχήματος, στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα …μεγάλα έργα του Παναγιώτη Νίκα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ευρωβαρόμετρο: Τα 3/4 των Ευρωπαίων στηρίζουν τον εμβολιασμό

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Στις περιοχές με τις υψηλότερες τιμές πώλησης εξοχικών η Μεσσηνία: Μεθώνη, Καλαμάτα και Μάνη στις πιο ακριβές – Ακολουθούν Κορώνη και Κυπαρισσία [πίνακες]

Ανοδική πορεία ακολούθησαν οι μέσες ζητούμενες τιμές πώλησης εξοχικών κατοικιών τους πρώτους μήνες του 2024, στις δημοφιλείς για αγορά εξοχικού περιοχές της Ελλάδας,

Δείτε επίσης