Παναθηναϊκός: Ενίσχυση άμεσα σε άμυνα και χαφ – Στη λίστα διεθνής Έλληνας

22 Ιουνίου 2021

Εξελίξεις αναμένονται την τρέχουσα εβδομάδα, στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επιθυμεί την ολοκλήρωση τουλάχιστον δυο κινήσεων που θα αφορούν εκτός απροόπτου έναν αριστεροπόδαρο στόπερ και έναν μέσο.

Ο Σέρβος τεχνικός θα ήθελε αμφότερους μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά για εκείνον το πρώτο μέλημα είναι να βρεθούν οι παίκτες που ταιριάζουν καλύτερα στα πλάνα του.

Σε δεύτερο πλάνο, οι «πράσινοι» αναμένεται να κινηθούν για δυο ακραίους μεσοεπιθετικούς, αλλά και ενός αριστερού μπακ, προκειμένου να συνθέσει ένα δυνατό δίδυμο με τον Χουάνκαρ.

Μάλιστα, στη λίστα του Παναθηναϊκού, φαίνεται πως βρίσκεται ο Αλέξανδρος Κατράνης,που ανήκει στη Σεντ Ετιέν, αλλά δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στην τουρκική Χατάι (24 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ), η οποία έχει δικαίωμα αγοράς του για 1 εκατ. ευρώ ως τις 25 Ιουνίου.

Οι «στεφανουά» δείχνουν θετική στην παραχώρηση του Έλληνα αριστερού μπακ, διατηρώντας παράλληλα και ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Πηγή:onsports.gr

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μητσοτάκης: Ανασχηματισμός το 2022

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Euro: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας (22/06)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης