Μοιραίος για τον επιχειρηματικό κόσμο της Μεσσηνίας ο Ξυγκώρος

/

Την στιγμή που το ζήτημα του φυσικού αερίου «καίει» τη Μεσσηνία, ο πρόεδρος του θεσμικού οργάνου των επιχειρηματιών του Νομού βρίσκεται σε …διακοπές! Ανύπαρκτη και η αντιπολίτευση του Επιμελητηρίου.

Ένα από τα ζητήματα, που θα έπρεπε να απασχολεί τον επιχειρηματικό κόσμο της Μεσσηνίας, είναι αυτό της έλευσης του φυσικού αερίου στο Νομό, καθώς η φθηνή ενέργεια είναι σημαντικό ζητούμενο και για τις υπάρχουσες επιχειρήσεις, αλλά ανοίγει δρόμους και για την υλοποίηση νέων επενδύσεων.

Ωστόσο, παρότι τα παραπάνω γίνονται αντιληπτά και από τον τελευταίο κάτοικο του Νομού, ο Βαγγέλης Ξυγκώρος, ζει το …μύθο του προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει καμία ουσιαστική παρέμβαση για το ζήτημα!

Έτσι, ενώ κανείς θα περίμενε από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας να είναι ο φορέας που θα κινητοποιήσει το Νομό, ειδικά σε μια περίοδο που το ζήτημα του φυσικού αερίου βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, ο κ. Ξυγκώρος φαίνεται ότι απολαμβάνει το καλοκαίρι του καταδικάζοντας όμως τον επιχειρηματικό κόσμο στη σιωπή!

Βεβαίως, ευθύνες για το γεγονός ότι το Επιμελητήριο Μεσσηνίας δεν ορθώσει το ανάστημά του, σε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα για το Νομό και για τους επιχειρηματίες του τόπου, δεν έχει μόνο ο κ. Ξυγκώρος, αλλά και η αντιπολίτευση, δεδομένου ότι αδυνατεί να «συνεφέρει» τον πιο ανίκανο πρόεδρο που έχει περάσει από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Σχόλιο: Την …εντολή Νίκα αναμένει ο κ. Ξυγκώρος

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την …εντολή Νίκα αναμένει ο κ. Ξυγκώρος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Κουντέ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ