Giannis: «Θα επιστρέψουμε για το Game 2»

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για το Game 2 εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την ήττα του Μιλγουόκι από την Ατλάντα (116-113) στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Ανατολής. Ο Αντετοκούνμπο υποστήριξε πως πρέπει να γίνει καλύτερη δουλειά από τα «ελάφια» τόσο στο μαρκάρισμα του Τρέι Γιανγκ όσο και στον τομέα των ριμπάουντ ενώ τόνισε πως πιστεύει στον Κρις Μίντλετον που αστόχησε στο τρίποντο που θα έστελνε τον αγώνα στην παράταση και είχε συνολικά 0/9 τρίποντα.

Πιο συγκεκριμένα ο «Giannis» είπε:

«Ο Μίντλετον είχε καλό σουτ, δεν το έβαλε, όμως από πλευράς εκτέλεσης, ήταν σπουδαία. Έχει βάλει τέτοια σουτ, πρέπει να ζήσουμε και στα εύστοχα και στα άστοχα. Θα έχουμε πολλές ευκαιρίες στη σειρά, πιστεύουμε σε εκείνον.

Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο ριμπάουντ. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά και στο μαρκάρισμα του Τρέι Γιανγκ, να τον δυσκολέψουμε. Είναι σπουδαίος παίκτης, έχει συνεχώς την μπάλα στα χέρια του. Ξέρουμε ότι είναι εκεί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά και στο ριμπάουντ, μας πήραν δύο-τρία επιθετικά, το ένα ήταν του Καπέλα. Αυτό είναι το σημαντικότερο που πρέπει να βελτιώσουμε.

Θα προσαρμοστούμε, δεν πρέπει να τους αφήνουμε εύκολα σουτ. Πρέπει να βρούμε τρόπους για να πετύχουμε. Θα επιστρέψουμε για το Game 2, για να κερδίσουμε. Πρέπει να παλέψουμε, να είμαστε σκληροί, όλα είναι θέμα προσπάθειας. Δεν θέλεις να χάνεις και να βρίσκεσαι πίσω, ποτέ δεν είναι εύκολο, πρέπει απλά να παλεύεις και να ελπίζεις για το καλύτερο. Δεν έχει σημασία αν χάνεις 2-0, μπορείς να επιστρέψεις. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Η Ατλάντα έκανε καλή δουλειά στην εκτέλεση, πήγε στις βολές, είχαμε κι εμείς καλά σουτ που απλώς δεν μπήκαν».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι Χοκς έκαναν το break μέσα στο Μιλγουόκι (video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Copa America: Η Βραζιλία 2-1 την Κολομβία με ανατροπή στο 100ο λεπτό (video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ