Απειλές εναντίον του messiniapress για ρεπορτάζ που αφορά το Επιμελητήριο

/

Με τη γνωστή μέθοδο των απειλών επιχείρησαν άγνωστοι να σταματήσουν το ρεπορτάζ που σχετίζεται με την κάρτα υγείας του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του ρεπορτάζ με τίτλο «τσιμπούσι πριν τις ανακοινώσεις για την κάρτα υγείας του Επιμελητηρίου», άγνωστος άνδρας επικοινώνησε με το messiniapress ισχυριζόμενος ότι είναι ο ιδιοκτήτης της οικίας που έγινε το γλέντι λίγες μέρες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις για την κάρτα υγείας του Επιμελητηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο γλέντι συμμετείχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλης Ξυγκώρος, εμπλεκόμενος με το ζήτημα της κάρτας επιχειρηματίας, ένας βουλευτής Μεσσηνίας και μεγαλοασφαλιστής της Χώρας.

Ο συγκεκριμένος άντρας, απευθυνόμενος στον συντάκτη του ρεπορτάζ, επιχείρησε να τον …νουθετήσει και έφτασε στο σημείο να του δώσει «διορία», προκειμένου να αποσυρθεί το ρεπορτάζ!

Βεβαίως, ο συγκεκριμένος κύριος εισέπραξε αρνητική απάντηση, καθώς του έγινε γνωστό ότι ήταν αδύνατον να αποσυρθεί ρεπορτάζ, ενώ του εξηγήσαμε ότι μπορούμε να φιλοξενήσουμε την άποψή του, αν και εφόσον πίστευε ότι το ρεπορτάζ τον έθιγε.

Ωστόσο, ο κατά δήλωσή του οικοδεσπότης του γλεντιού, προχωρώντας ένα βήμα περισσότερο, απείλησε ότι εάν το ρεπορτάζ δεν αποσυρθεί «θα φροντίσει» για τον συντάκτη και την οικογένειά του!

Τα στοιχεία τη τηλεφωνικής κλήσης, όπως και το περιερχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας, πλέον, αποτελούν αντικείμενο των αρχών.

Δηλώνουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο, προς κάθε φυσικό και ηθικό αυτουργό των απειλών, ότι το messiniapress δεν τρομοκρατείται και δεν πρόκειται να σταματήσει το ρεπορτάζ.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τσιμπούσι πριν τις ανακοινώσεις για την κάρτα υγείας του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το …αυτογκόλ της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Δεν μπορούν να γίνουν νονοί τα ομόφυλα ζευγάρια – «Ανοιχτό» το ενδεχόμενο αυστηρότερων μέτρων – Τι είπε για τους βουλευτές Μεσσηνίας

Στο ζήτημα της δυνατότητας συμμετοχής ομόφυλων ζευγαριών στο Μυστήριο της Βάπτισης αναφέρθηκε ο κ. Χρυσόστομος, κατά