Τσιμπούσι πριν τις ανακοινώσεις για την κάρτα υγείας του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

//

Λίγες μέρες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Ξυγκώρος, γλεντούσε με τον εμπλεκόμενο στο πρόγραμμα και μεγαλομέτοχο του City Hospital και του κέντρου αποκατάστασης «Διάπλαση». Στην ίδια παρέα μεγαλοασφαλιστής της Χώρας και βουλευτής της Μεσσηνίας.

Φωτογραφίες που δείχνουν τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Βαγγέλη Ξυγκώρο, να συμμετέχει σε κοινό γλέντι με τον μεγαλομέτοχο του Κέντρου Αποκατάστασης Διάπλαση και του City Hospital, Γιάννη Τασσιόπουλο, έχουν κυκλοφορήσει στα κοινωνικά δίκτυα.

Υπενθυμίζεται ότι οι ιδιωτικές δομές υγείας «City Hospital» και «Διάπλαση» συμμετέχουν ενεργά στην κάρτα υγείας του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει άμεση εμπλοκή του μεγαλομετόχου τους, Γιάννη Τασσιόπουλου.

Οι φωτογραφίες αφορούν γλέντι σε περιοχή της Τριφυλίας, το οποίο έλαβε χώρα το τρίτο δεκαήμερο του Μάϊου, λίγες μέρες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις για την κάρτα υγείας του Επιμελητηρίου, οι οποίες έγιναν στις 4 Ιουνίου.

Στο ίδιο γλέντι συμμετέχουν ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Περικλής Μαντάς, καθώς και ο μεγαλοασφαλιστής και προέδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλης Ξυγκώρος με τον μεγαλοασφαλιστή, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου
Από αριστερά: Περικλής Μαντάς, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και Γιάννης Τασσιόπουλος
Ο μεγαλομέτοχος του Κέντρου Αποκατάστασης «Διάπλαση» και του City Hospital, Γιάννης Τασσιόπουλος, με τον βουλευτή της ΝΔ, Περικλή Μαντά
Οι ευχαριστίες του οικοδεσπότη στα …υψηλά πρόσωπα του γλεντιού

Στην ύπαρξη των συγκεκριμένων φωτογραφιών αναφέρθηκε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Γιώργος Γκούμας, κατά τη διάρκεια της τελευταίες συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής, όταν και έθεσε πλήθος ερωτημάτων σε σχέση με τις διαδικασίες που ακολούθησε η διοίκηση του Επιμελητηρίου για το θέμα της κάρτας υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα ο κ. Ξυγκώρος δεν έχει απαντήσει στα ερωτήματα που έχουν τεθεί, ενώ δεν έχει αναφερθεί στις φωτογραφίες που τον εμφανίζουν να γλεντάει με εμπλεκόμενο στα της κάρτας υγείας, λίγες μέρες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στον «αέρα» έργο 3.000.000 ευρώ για τα λιμάνια του δήμου Πύλου – Νέστορος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απειλές εναντίον του messiniapress για ρεπορτάζ που αφορά το Επιμελητήριο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Ρεκόρ διακινηθέντων επιβατών από το εξωτερικό – Θεαματική άνοδος των ιδιωτικών πτήσεων – Αύξηση και στην κίνηση του εσωτερικού [αναλυτικά στοιχεία για το 2022]

Τα στοιχεία που σχετίζονται με την επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτα την τουριστική περίοδο του