Μισόλογα Νίκα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων – Σιωπή των Επιμελητηρίων

//

Παραμένουν στο …άγνωστο οι επιχειρήσεις που έχουν καταθέσει ενστάσεις στο πρόγραμμα ενίσχυσης της περιφέρειας Πελοποννήσου. «Θολή» αναφορά Νίκα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Θεατές τα Επιμελητήρια.

Αναφορά στο ζήτημα των ενστάσεων που έχουν καταθέσει 100αδες επιχειρήσεις της Πελοποννήσου, σχετικά με το πρόγραμμα επιδότησης της Περιφέρειας, έκανε ο Παναγιώτης Νίκας, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου της Δευτέρας.

Ωστόσο, αντί ο κ. Νίκας να δώσει απαντήσεις στους επιχειρηματίες της Πελοποννήσου, οι οποίοι αγωνιούν, κατάφερε να τους μπερδέψει ακόμα περισσότερο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νίκας αφού δήλωσε ότι η επιτροπή που έχει αναλάβει την εξέταση των ενστάσεων είναι ανεξάρτητη αμέσως μετά ανέφερε ότι «καταβάλλεται κάθε προσπάθεια αυτές να καλυφθούν». Ωστόσο, ο κ. Νίκας παρέλειψε να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα όπως στο αν υπάρχουν εξασφαλισμένα χρήματα, προκειμένου να πληρωθούν όσες οι ενστάσεις δικαιωθούν, ενώ δεν απάντησε και στο πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της εξέτασης των ενστάσεων.

Σιωπή των επιμελητηρίων

Και ενώ η πολιτική ηγεσία της περιφέρειας Πελοποννήσου μιλά με …γρίφους για το συγκεκριμένο θέμα, οι θεσμικοί εκπρόσωποι των επιχειρήσεων της Πελοποννήσου, τα Επιμελητήρια, παραμένουν αμέτοχα.

Όσον αφορά στα της Μεσσηνίας, η οποία έχει ιδιαίτερο τοπικό ενδιαφέρον, το συγκεκριμένο ζήτημα επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά ότι το Επιμελητήριο του Νομού και ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Ξυγκώρος, δεν είναι διατεθειμένος να διαταράξει τις αγαστές σχέσεις που διατηρεί με τον κ. Νίκα, ακόμα και αν χρειαστεί να σιωπήσει σε κρίσιμα ζητήματα, που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συγκέντρωση κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών και στην Καλαμάτα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κικίλιας: Ζητήσαμε η Εκκλησία να βοηθήσει

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ