Οι προλήψεις στα νοσοκομεία της Μεσσηνίας στο επίκεντρο συνάντησης Χρυσομάλλη – Κοντοζαμάνη

14 Ιουλίου 2021

Συνάντηση εργασίας με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη είχε ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης, στο πλαίσιο των συνεχών επαφών του με την ηγεσία του Υπουργείου για τα θέματα των δομών υγείας του νομού.

Τη συνάντηση απασχόλησε η ενίσχυση των νοσοκομειακών μονάδων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας με μόνιμο ιατρικό προσωπικό, απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργίας των κλινικών τους.

Όπως τόνισε ο Υπουργός, στο άμεσο χρονικό διάστημα το Υπουργείο θα προχωρήσει στην προκήρυξη διψήφιου αριθμού θέσεων μόνιμου ιατρικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων για τις νοσοκομειακές μονάδες της Μεσσηνίας.

ΕΚΑΒ στην Κορώνη

Επιπλέον, συζητήθηκε διεξοδικά το ζήτημα της οργάνωσης σταθμού ΕΚΑΒ στην Κορώνη, ένα αίτημα που ο Μίλτος Χρυσομάλλης είχε θέσει από τον Μάιο στον Υπουργό και τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. και εκείνοι με τη σειρά τους είχαν συμφωνήσει στην υλοποίησή του.

Αναλυτικότερα, και σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΕΚΑΒ έχουν ήδη δρομολογηθεί οι ενέργειες για την στελέχωση του ασθενοφόρου, το οποίο έχει ήδη εξασφαλισθεί, με τα απαραίτητα πληρώματα.

Επιπλέον, προχωρούν και οι σχετικές διαδικασίες για την στελέχωση με οδηγό του ασθενοφόρου του Κ.Υ. Χώρας.

Δήλωση του Μίλτου Χρυσομάλλη:

«Είχαμε ακόμα μια παραγωγική συνάντηση με τον φίλο αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη για τα υγειονομικά ζητήματα της Μεσσηνίας. Πολύ σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να ενισχύσουμε τις νοσοκομειακές μονάδες της Καλαμάτας και της Κυπαρισσίας με νέο μόνιμο ιατρικό προσωπικό απαραίτητων ειδικοτήτων, ενώ παράλληλα προχωρά με γοργούς ρυθμούς η ίδρυση σταθμού ΕΚΑΒ στην Κορώνη, όπως είχα ζητήσει από τον Υπουργό, για να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής, και σύντομα θα είναι έτοιμος να λειτουργήσει. Συνεχίζουμε, χωρίς παύση, την προσπάθεια της ενίσχυσης των υποδομών της Μεσσηνίας και της επίλυσης όλων εκείνων των προβλημάτων που απασχολούν τους συμπολίτες μας».

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καύσωνας: Τους 38.8 βαθμούς Κελσίου άγγιξε το θερμόμετρο στη Μεσσηνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ψυχρολουσία εν μέσω καύσωνα: 40 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στην Καλαμάτα: Υποσχέσεις για περισσότερες κάμερες και ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων

Επέκταση των καμερών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η λειτουργία του κοινού Επιχειρησιακού Κέντρου, το οποίο θα μεταφερθεί στη Διεύθυνση της Αστυνομίας Μεσσηνίας, καθώς

Ομιλία Σαμαρά: Σταθερά στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού ο Μ. Χρυσομάλλης – Αμήχανα «παρών» ο Π. Μαντάς – «Πλάτη» Γ. Λαμπρόπουλου στους πολιτικούς ευεργέτες του

Ξεχωριστή πολιτική σημειολογία έχει η στάση που επέλεξαν να κρατήσουν, έναντί δύο πρώην πρωθυπουργών και αρχηγών του κόμματός τους, οι βουλευτές Μεσσηνίας

Δείτε επίσης