Δήμος Καλαμάτας: Ξεκάθαρη θέση Βασιλόπουλου για το κλειστό τμήμα του Νέδοντα

/

Συναντήσεις στο Υπουργείο Υποδομών, είχε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, με αντικείμενο το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο που αφορά την Καλαμάτα .

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Βασιλόπουλος, σε συνέχεια και της δέσμευσής του, στελέχη του Υπουργείου και ομάδα μελετητών θα επισκεφτεί την Καλαμάτα κατά το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου προκειμένου να ενημερώσει τόσο τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δ.Σ. όσο και τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και της ΔΕΥΑ Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, θα ακολουθήσει, με την ολοκλήρωση της μελέτης, η αποστολή της προκειμένου να λάβει έγκριση περιβαλλοντικών όρων, ενώ στόχος από την πλευρά της αναδόχου εταιρείας, είναι το έργο να έχει ξεκινήσει να υλοποιείται εντός του 2022.

Όσον αφορά θέματα και ζητήματα που έχουν απασχολήσει κατά διαστήματα τη δημόσια συζήτηση, σχετικά με το σκεπασμένο τμήμα του Νέδοντα, ο κ. Βασιλόπουλος ανέφερε ότι τα προβλήματα που είχαν εντοπιστεί έχουν ξεπεραστεί, κάνοντας αναφορά για ανακατασκευή του εν λόγω τμήματος. Ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε ότι για το Δήμο δεν υπάρχει συζήτηση για το αν θα ξανακλείσει, αναφέροντας ότι «προφανώς θα ξανακλείσει» και συμπληρώνοντας ότι στοιχεία όπως η παιδική χαρά, το πάρκο, το αναψυκτήριο αποτελούν μέρος της πόλης και δεν πρόκειται να χαθούν.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φόβο στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας προκαλεί η αύξηση των κρουσμάτων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άνοιξε η πλατφόρμα για εμβολιασμό των εφήβων 15 – 17 ετών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Χωρίς προβλήματα από τις χιονοπτώσεις στα ορεινά της Καλαμάτας – Συστάσεις για τον παγετό από το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του δήμου

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν οι χιονοπτώσεις που εκδηλώθηκαν σε ορεινές περιοχές του δήμου Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, σε