Ικανοποίηση στο δήμο Καλαμάτας από την πορεία του Φεστιβάλ Χορού

/

Ικανοποιημένος εμφανίζεται ο δήμος Καλαμάτας από τις πρώτες ημέρες του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του ο Δήμος σημειώνει:

Πολύ επιτυχημένη υπήρξε η πρεμιέρα του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, το βράδυ της Παρασκευής 16 Ιουλίου 2021, στο αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας.

Φίλοι της τέχνης και του χορού, υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τη θεαματική παράσταση Möbius της ομάδας ακροβατών και χορευτών Compagnie XY από τη Γαλλία, σε χορογραφία του Rachid Ouramdane, που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα.

217466664 198764925590695 5573803570909119302 n

Νωρίτερα, στο Μέγαρο Χορού, το πρόγραμμα της Εναλλακτικής Σκηνής που από φέτος έχει ονομαστεί Black Box, παρουσίασε τέσσερα μικτά ντουέτα χορευτών με και χωρίς αναπηρία, υπό τον γενικό τίτλο Mixed Doubles, σε συνεργασία με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, εντυπωσιάζοντας το κοινό.

DSC 0182 Medium

Στην Καλαμάτα, κατά την έναρξη του Φεστιβάλ εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση βρέθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

DSC 0169 Medium

Σημειώνεται ότι το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας τηρεί πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά περιγράφονται στις επικαιροποιημένες αποφάσεις των αρμοδίων Αρχών.

DSC 0137 Medium

Το Φεστιβάλ Χορού συνεχίζεται με σπουδαίες παραστάσεις από ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, εδώ: www.kalamatadancefestival.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έναρξη αιτήσεων για τα ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας – Αναλυτικά η διαδικασία εγγραφών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνεργασία του Δημάρχου Καλαμάτας με τον Υφυπουργό Πολιτισμού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ο Βασίλης Τζαμουράνης: Κάλεσμα για «δημιουργική σύνθεση» και «συστράτευση» απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος»

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Καλαμάτας ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος», Βασίλης Τζαμουράνης,