Μεσσηνία: Πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ για την πανδημία και την υγεία

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-συζήτηση διοργανώνει στην Καλαμάτα η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σήμερα στις 8 μμ, στο “Καφε-Σινέ” (Ν. Πλαστήρα 9, Δυτική Παραλία).

Θέμα της εκδήλωσης θα είναι οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, η πανδημία και οι επιπτώσεις της στην οικονομία και στην κοινωνία και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για προοδευτική διέξοδο.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, βουλευτής,  Τομεάρχης Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και ο Αλέξης Χαρίτσης, βουλευτής Μεσσηνίας, Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Επίσκεψη Ξανθού στη Μεσσηνία

Μονάδες Υγείας της Μεσσηνίας θα επισκεφθούν την Πέμπτη ο Ανδρέας Ξανθός, βουλευτής Ρεθύμνου, Τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πρώην Υπουργός Υγείας, ο Αλέξης Χαρίτσης, βουλευτής Μεσσηνίας, Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων και ο Σταμάτης Βαρδαρός, πρ. αν. γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων έχει ως εξής:

9.00 π.μ. – Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων και το Διοικητή του Νοσοκομείου  – Δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ.

11.00 π.μ. – Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά.

12.30 μ. – Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.  Συνάντηση με Σωματεία εργαζομένων και τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου – Δηλώσεις στα ΜΜΕ στον υπαίθριο χώρο (λόγω COVID-19).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ