Συναυλία – κορονοπάρτι με χιλιάδες «καλεσμένους» στην Αρχαία Μεσσήνη!

//

Απίστευτος συνωστισμός σε συναυλία στην Αρχαία Μεσσήνη την ώρα που ο κορονοϊός κάνει «πάρτι» και στη Μεσσηνία. Επέτρεπαν την είσοδο σε θεατές ακόμα και χωρίς μάσκα! Προέτρεπαν κόσμο να καθίσει στο κέντρο του σταδίου για να μην υπάρχουν κενές θέσεις!

Εικόνες που παραπέμπουν σε εποχές προ κορονοϊού αντιμετώπισαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην Αρχαία Μεσσήνη, προκειμένου να παρακολουθήσουν συναυλία.

Χιλιάδες θεατές στοιβάχτηκαν στις κερκίδες του αρχαίου σταδίου, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες.

Όπως καταγγέλλουν άνθρωποι που βρέθηκαν στη συναυλία, κατά την είσοδό τους δεν τους ζητήθηκε ούτε καν να φορούν προστατευτική μάσκα, ενώ υπεύθυνοι της συναυλίας, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, καλούσαν κόσμο να καθίσει στο κέντρο του σταδίου, προκειμένου να μην υπάρχουν κενές θέσεις!

Όλα αυτά συμβαίνουν την στιγμή που στη Μεσσηνία καθημερινά καταγράφονται δεκάδες κρούσματα κορονοϊού, την στιγμή που η πολιτεία καλεί τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα και επιβάλει αυστηρά πρόστιμά.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Χρίσμα» Μητσοτάκη σε Νέζη: «Μεσσηνίαρχης» ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Ταξίδι» στο χρόνο: Η Μεσσηνιακή Μάνη χθες και σήμερα (φωτογραφίες)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ