Θανάσης Νέζης: «Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να είμαι Μεσσηνιάρχης»

//

Ο καταγόμενος από τη Μεσσηνία σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Θανάσης Νέζης, με δηλώσεις του στο messiniapress.gr απάντησε σε όσα λέγονται για το ρόλο του στο Νομό.

Ξανά στο προσκήνιο ήρθε το όνομα του Θανάση Νέζη, συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Μεσσηνία.

Πολλοί μετέφρασαν την εμφάνιση του κ. Νέζη στο πλευρό του Πρωθυπουργού ως απόδειξη ότι ο σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη είναι «Μεσσηνιάρχης», δηλαδή ο άνθρωπος που καθορίζει καταστάσεις, που σχετίζονται με τον Νομό.

Σχετικό ρεπορτάζ για ζήτημα δημοσίευσε το messiniapress, ενώ αντίστοιχες αναφορές υπήρξαν και σε άλλα ΜΜΕ.

Ωστόσο, ο κ. Νέζης μιλώντας στο messiniapress δήλωσε ότι όσα ακούγονται και λέγονται δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. «Δεν με ενδιαφέρει, δεν θέλω και δεν επιδιώκω να είμαι Μεσσηνιάρχης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, μιλώντας στο messiniapress.

Με τον τρόπο αυτό ο κ. Νέζης ξεκαθαρίζει τη θέση του έναντι της παραφιλολογίας που έχει αναπτυχθεί καιρό στη Μεσσηνία, καθώς τοπικά στελέχη της ΝΔ συνδέουν την καταγωγή του και την υψηλή θέση που κατέχει στο πλευρό του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη με πολλά από όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της «γαλάζιας» παράταξης στο Νομό.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

To Μιλγουόκι αποθέωσε τον Gianni και την παρέα του (video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Στα κάγκελα» oι επαγγελματίες της εστίασης στην Καλαμάτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.