Χρυσοχοΐδης: Το ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας θα παραμείνει στη Μεσσήνη

/

Στη Μεσσήνη ολοκληρώθηκε η επίσκεψη στη Μεσσηνία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο κ. Χρυσοχοΐδής συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Μεσσήνης, παρουσία του δημάρχου, Γιώργου Αθανασόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο δήμαρχος Μεσσήνης ζήτησε να παραμείνει το Ειδικό Αστυνομικό Κλιμάκιο στη Μεσσήνη, καθώς η περιοχή αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα παραβατικότητας.

Επίσης, ο κ. Αθανασόπουλος ζήτησε την επέκταση του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου και στη Μεσσήνη (νωρίτερα το εγκαινίασε ο υπουργός στην Καλαμάτα) σημειώνοντας ότι η παραβατικότητα κινείται στο τόξο Καλαμάτα-Μεσσήνη-Μελιγαλάς.

Ο Υπουργός απάντησε ότι το Ειδικό Κλιμάκιο θα συνεχίσει να επιχειρεί στην περιοχή, διευκρινίζοντας ότι η νομιμότητα είναι αδιαπραγμάτευτη, η ασφάλεια το αυτονόητο και δε θα υπάρχει ανοχή στην παραβατικότητα. Επίσης, ανακοίνωσε ότι άμεσα θα εκπονηθεί από το υπουργείο συμπληρωματική μελέτη για τα σημεία που θα υποστηριχθούν με ηλεκτρονικό εξοπλισμό ώστε σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμάτας να γίνει επέκταση του ΕΣΥΚ και στην πόλη της Μεσσήνης.

Στη σύσκεψη, επίσης, συμμετείχαν ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος, Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο περιφερειακός Αστυνομικός διευθυντής, Παναγιώτης Πούπουζας, ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας, Ηλίας Αξιοτόπουλος, ο επικεφαλής της ΟΠΚΕ Μεσσηνίας, Κωνσταντίνος Κουρούπης, ο διοικητής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, Παναγιώτης Μπαστακός, ο διοικητής Τμήματος Μεσσήνης, Γιώργος Χαραλαμπάκης. Παραβρέθηκαν ακόμα, ο αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Γαλιάτσος, Τάσος Παπαγεωργίου, Μπάμπης Μακρής και ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεσσήνης Νίκος Ρούτσης.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Eνίσχυση της αστυνομικής δύναμης ζήτησε ο Βασιλόπουλος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πύρινη κόλαση στην Αχαΐα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Βορίδης: Oι εκλογές θα γίνουν με τους νέους εκλογικούς καταλόγους – «Αγωνία» στη Μεσσηνία για το ενδεχόμενο μείωσης των βουλευτικών εδρών – Τι λένε οι πληροφορίες

Απολύτως ξεκάθαρος, σχετικά με τα πληθυσμιακά δεδομένα που θα αποτελέσουν τη βάση για τις ερχόμενες βουλευτικές