Στην Καλαμάτα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη – Εγκαίνια του Ενιαίου Συντονιστικού

/

Το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο (ΕΣΥΚ) Δημοτικής και Ελληνικής Αστυνομίας του Δήμου Καλαμάτας, εγκαινίασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Σήμερα, δεν εγκαινιάζουμε απλά ένα χώρο, αλλά μία συνεργασία που ήδη εξελίσσεται και η οποία έχει ως βάση το μνημόνιο συνεργασίας που με τον Υπουργό έχουμε συνυπογράψει. Ένα εγχείρημα, μία δράση, μια δομή που έρχεται να επικουρήσει αν θέλετε, το έργο της Αστυνομίας και να συμβάλλει στο τομέα της πρόληψης φαινομένων παραβατικότητας», τόνισε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσημη λειτουργία του Ε.ΣΥ.Κ., καθώς μέσω αυτού υλοποιείται μία ακόμα δέσμευση της Δημοτικής Αρχής.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ενώ στην τελετή παρέστησαν ο Βουλευτής Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Πολίτης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας, ο Διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας Ταξίαρχος Ηλίας Αξιοτόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων, στελέχη της ΕΛΑΣ και της Δημοτικής Αστυνομίας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτοψία από του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου στο Τζάνε – Καλαμάκι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πέτρος Φιλιππίδης: Έφτασε στις φυλακές της Τρίπολης (φωτογραφίες)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Βορίδης: Oι εκλογές θα γίνουν με τους νέους εκλογικούς καταλόγους – «Αγωνία» στη Μεσσηνία για το ενδεχόμενο μείωσης των βουλευτικών εδρών – Τι λένε οι πληροφορίες

Απολύτως ξεκάθαρος, σχετικά με τα πληθυσμιακά δεδομένα που θα αποτελέσουν τη βάση για τις ερχόμενες βουλευτικές