Φωτιά τώρα στη Βαρυμπόμπη – Στη μάχη το ρωσικό Beriev

3 Αυγούστου 2021

Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της Τρίτης στην Άνω Βαρυμπόμπη, του δήμου Αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των Βασιλικών Κτημάτων. Αυτή την ώρα, οι φλόγες καίνε πίσω από το Κυρονέρι και κατευθύνται προς Βαρυμπόμπη, στα Βασιλικά Κτήματα και την Εθνική Οδό.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας, στην έξοδο της Λυκόβρυσης στο ρεύμα προς Λαμία και στην έξοδο Αγίου Στεφάνου στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η φωτιά σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική και ήδη κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 104 πυροσβέστες με 35 οχήματα, τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, το ΜΕΤΠΕ (για πιθανή δημιουργία αντιπυρικών ζωνών), πέντε ελικόπτερα και τέσσερα αεροσκάφη, μεταξύ των οποίων και το ρωσικό Beriev 200. Συνδράμουν επίσης εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συντονίζει ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ο οποίος βρίσκεται σημείο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν υπάρχει άμεση απειλή για κατοικημένη περιοχή, κάτι που επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Πηγή:protothema.gr

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απάντηση Βασιλόπουλου σε ΣΥΡΙΖΑ για τον Αλέξη Χαρίτση και το Φεστιβάλ Χορού

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο λιμάνι της Καλαμάτας κατέπλευσε το κρουαζιερόπλοιο «Viking Sea» με 411 επιβάτες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Α. Χαρίτσης: Αυτό που «παίζεται» σήμερα δεν είναι η διαχείριση του νερού μόνο στη Θεσσαλία, αλλά η πιλοτική εφαρμογή ενός συνολικού μοντέλου διαχείρισης του νερού

Για ιδιωτικοποίηση των υδάτινων οικοσυστημάτων, της διαχείρισης και της εμπορίας των υδάτινων πόρων της Θεσσαλίας, κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Αλέξης Χαρίτσης μιλώντας

Δείτε επίσης