Σεσημασμένος και γνωστός στις αστυνομικές αρχές ο 52χρονος μητροκτόνος της Μικρής Μαντίνειας!

/

Λεπτομέρειάς, που ρίχνουν φως στην αρρωστημένη προσωπικότητα του μητροκτόνου της Μικρής Μαντίνειας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς μετά το έγκλημα «άνοιξαν τα στόματα» της τοπικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με όσα σημειώνουν κάτοικοι της περιοχής που έγινε το έγκλημα ο 52χρονος δράστης αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα και κατά καιρούς έχει δημιουργήσει σοβαρά επεισόδια. Μάλιστα, όπως σημειώνουν άνθρωποι που γνωρίζουν το βίο του, ο 52χρονος κατά το παρελθόν είχε εμπλακεί σε σοβαρά αδικήματα.

Διάβασε και αυτό: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στη Μικρή Μαντίνεια – Το χρονικό της υπόθεσης

Οι πιο πάνω πληροφορίες απασχολούν και τις αστυνομικές αρχές της Μεσσηνίας, οι οποίες διερευνούν το παρελθόν του 52χρονου. Μάλιστα, ανεπίσημα αξιωματικοί της αστυνομίας επιβεβαιώνουν ότι ο μητροκτόνος ήταν γνωστός στις αρχές και ότι τις είχε απασχολήσει για σοβαρά ζητήματα.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νύχτα εφιάλτης στη Βαρυμπόμπη – Μάχη με τις φλόγες σε τρία μέτωπα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλαϊτζάκης: «Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία: 14 συλλήψεις – Εξιχνιάστηκε κλοπή σε υποκατάστημα τράπεζας – Δικογραφία για απάτη

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (7/11) εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Κατά